Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7


12 raste pozitive me coronavirus janë regjistruar sot në Kosovë, nga 2,676 mostra të marrura në terren,  përderisa nuk është shënuar asnjë rast i vdekjeve me COVID-19.

Institutit Kombëtar i Shëndetësisë Publike poashtu ka njoftuar se 182 persona janë shëruar nga SARS-CoV-2.

Aktualisht në nivel vendi janë 1,652 raste aktive me SARS-CoV-2. Deri më tani në Kosovë rezultojnë të infektuar 107,459 qytetarë, prej tyre 2,243 kanë vdekur si dhe 103,564 janë shëruar.

Tutje thuhet se brenda 24 orëve janë vaksinuar 2,925 persona. Në total numri i të vaksinuarve ka arritur në 72, 637 qytetarë.

Share: