Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Alban Gashi 26 vjeçar nga Suhareka vuan nga një sëmundje e rëndë, osteolyticum partis disralis tibiae 1.sin dhe për trajtimin e tij nevojtën 20 mijë e 500 euro, shumë të cilën familja nuk e posedon.

Familjarët e tij bëjnë të ditur se një spital në Kosovë iu ka bërë zbritje prej 10 mijë eurove për ta kryer operacionin.

Për Albanin i cili është edhe baba, mjetet financiare mund t’i dërgoni në llogarinë e hapur në RaiffeisenBank: IBAN:XK051501001020578739

Sëift Code: RBKOXKPR

Ndërsa familjarët kanë lënë edhe numrin e tyre ku mund të kontaktoni për këtë rast: 049-693-102/

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.