Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Më 17 janar 1982, u vranë tinëzisht atdhetarët e shquar, Jusuf e Bardhosh Gërvalla dhe Kadri Zeka.
Vrasja e tyre ishte goditje e rëndë për Lëvizjen Kombëtare. Koha e dëshmoi se sa vite përpjekje dhe sakrifica u deshën pas vrasjes së Jusufit, Kadriut e Bardhosh, që ta rimarrim vetën, të organizohemi dhe riorganizohemi, që, së fundi, nëpërmjet luftës çlirimtare, të mbështetur nga miqtë ndëkombëtar, ta fitojmë lirinë dhe ta shpallin Kosovën shtet të pavarur dhe sovran.

Share: