Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Konsiderohet ndër vajzat më të votuara për asamblenë komunale në komunën e Lipjanit nga Lidhja Demokratike .

Që shumë herë ajo u aktivizua dhe dha kontribut për Lidhjen Demokratike,mund të themi lirisht që nga koha kur ishte në forumin rinor e deri tash ku fitoi edhe bindjen e besimin e kryesis dhe aktivistëve tjerë për t’a propozuar si kandidate për asamble komunale.

Një vajzë të guximshme,të zonja,të sinqertë e të drejtë,secili subjekt politik do’t dëshironte t’a kishte në radhët e veta.

Albionës i urojmë shum suksese dhe të mbetemi me shpresën se kapacitetet që posedon ajo do’t ta ngrisin atë edhe në detyra shum më të rëndësishme të shtetit tonë,transmenton RTV Albania.

Share: