Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Ansambli i këngëve dhe Valleve ,,Prishtina”
SHPALL :
K O N K U R S
Për pranimin e anëtareve të ri.

Ftojmë të gjithë të interesuarit që kanë talent në VALLZIM
Valltar e valltare

FOLKLOR – POPULLORE
Intrumentalist ,
Solist e soliste.
për të gjitha grupmoshat nga 10 vjeç e më lartë te behen anetarë ne
Ansamblin ,,PRISHTINA”
Përkujdesi për valltarë/re behet nga: Prof.asoc.Mr HAKI.Sh.MULLIQI si dhe Koreografe:
ARTA MULLIQI
Përkujdesi dhe trajnimi për Folklor dhe instrumente behet nga:
JETULLAH BEQIRI
Të interesuarit mund të regjistrohen gjatë orarit të provave
çdo të
MERKUR
çdo të
PREMTE
në pallatin e rinisë në Prishtinë
Nga ora 18.00.
Për çdo informat shtes mund të paraqiteni në faqen zyrtare në facebook:
Ansambli i këngeve dhe valleve,,Prishtina”
ose ne tel.
+383 49 /838-838
Seleksionimi bëhet me datë 26.02.2021 ne pallatin e rinisë ne Prishtinë.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *