Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Me shqetësim po e përcjellim situatën në Komunën e Deçanit, ku janë raportuar shumë raste të helmimit të qytetarëve.

Helmimi i popullatës së asaj pjese të Kosovës, është tepër shqetēsuese dhe e rrezikshme.

Strukturat e sigurisë duhet të aktivizohen dhe të tjerat mekanizma. Nuk ka më luftë Klasike, lufta ndaj një vendi bëhet me metoda të sofistikuara si: Terrorizmi kibernetik, Terrorizmi ndaj : ujit, tokës, ajrit, ushqimit etj.
Të dyshosh, nuk do të thotë se është e vērtet, por shumë herë, dyshimet kanë quar deri të e vërteta, e dyshimet janë se dikush me qëllim e ka helmuar ujit e pijes.

Kujdesi duhet të rritet nga : Policia, AKI – ia , FSK-ja, AVUK dhe të tjerët.

Përderisa jemi në pritje të raportit zyrtar për shkaqet e këtij helmimi, të gjithë qytetarët që kanë simptoma, ju uroj t’i tejkalojnë sa më shpejt!

Ka shkruar Ardian Nokaj,nga Partia Demokratike e Unitetit.

Share: