Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Ju lutem eshte duke qarkulluar nje lajm ne Media se Kompania ARDITI TRANS GROUP eshte duke transportuar disa Studente Serbe ne Skenderaj ku kjo nuk qendron e vertete, dhe ju njoftojme se Kompania ka Transportuar disa Studente nga Europa.

Sa per sqarim, pjesemarresite jane nga shtetet si:
Nga shtetet e perendemit si: ShBA, Mbretëria e Bashkuar, Holanda, Italia, Luksemburgu, Kenia, Belgjika, Spanja, Suedia, Danimarka, Franca, Vietnami, Turqia, Republika e Irlandës, Hong Kongu, Gjermania, Zvicrra, Skotlanda, Austria, Republika Dominikane, Ukraina, Japonia, Kolumbia, Mongolia, Polonia, Norvegjia, Kirgizstani dhe nga Diaspora.

Me poshte munde te gjeni listen e personave te cilet ishin ne Autobus.

Ju kerkoje mediave te permbahen nga lajmet prapaganduese, duke plasuar lajme, e ngaterruar grupin tone, e ritheksoj, asnje nga rajoni, me grupin e studenteve te Universitetit Veror te Prishtines, te cilit kishin leshuar deklarata provokuese.

Mbeshtesim shqetesimin e protestuesve, qe grupin tone fatkeqesishte e ngaterruan me grupin e studenteve te Universitetit Veror te Prishtines.

Ka shkruar në facebook Kompania.

Share: