Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Jo që është vendim i qëlluar reciprociteti, por është dashur të aplikohet më herët.

Bravo!

Sa i përket pretendimeve që zgjedhjet janë afër, dhe ky vendim është marrë tani si poentim në zgjedhje – kjo nuk qëndron.

Zgjedhje ka pasur edhe më herët.

Qeveritë e kaluara e kanë pasur rastin ta aplikojnë reciprocitetin.

Nuk e kanë bërë!

Prandaj, ky vendim duhet të përshëndetet.

Ka shkruar në facebook,Arianit Koci

Share: