Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Kosova ka porositur nga Turqia autoblinda me mortajë Vuran 4×4 e prodhuar me bashkëpunimin e kompanive të industrisë turke të mbrojtjes.

Vuran 4×4 është prodhuar nga BMC një prej prodhuesve të Turqisë për mjetet tokësore të blinduara. Automjeti i blinduar i cili mund të përdoret me shumë qëllime, prej një kohe ndodhet në inventarin e forcave turke të sigurisë.

Autoblinda Vuran është zhvilluar për t’u përdorur sipas nevojave dhe aftësive operacionale të Forcave të Ar matosura të Turqisë. Në kuadër të kësaj autoblinde me mortajë Vuran 4×4 i zhvilluar nga BMC dhe ASELSAN është vendosur në përdorim të forcave të sigurisë.

Share: