Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Nisma Socialdemokrate dega në Prizren do ta përkrahë Shaqir Totajn e PDK-së në balotazhin e 14 nëntorit, raporton RTV Albania.

Përmes një postimi të kësaj partie në Facebook, është njoftuar se përkrahja për kandidatin e PDK-së.

“NISMA Socialdemokrate – Dega në Prizren, në përputhje me rezultatin e zgjedhjeve të raundit të parë me 17 tetor, si dhe në frymën e përcaktimit për një qeverisje ndrsyhe në qytetin tonë, ka vendosur që në balotazh me 14 nëntor, të mbështet kandidatin Shaqir Totaj (PDK-në)”, thuhet në postim.

“Mbështetja për Shaqir Totajn me 14 nëntor, është edhe mbështetje e projekteve tona të prezantuara gjatë fushatës nga kryetari Nismës në Prizren, Zafir Berisha”, thuhet tutje.

Share: