Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Un sjam ananlist, as ekpsert i fushes politike, sikurse disa qe veten e quajn me emra te till, ne fakt nuk kan lidhje asgje dhe nuk shofin ma larg se huna e tyre.
Sot po ja konfirmoj një gjë, nëse nuk zgjedhet presidenti dhe bëhet manover prishje qeverie nga opozita duke mos votuar, asgje nuk marrin perveq edhe goditjen tjeter edhe mat fuqishme, kshtu din me vepru sovrani.
Ksaj radhe keni marr nga 17% 13%,herave tjera as pragun sju lan sovrani me prek, Kujdes mos luani me popull, besoj se jeni bindur tani kur ne debate thuanin populli vendos dhe shum banalista thonin cili popull, smundeni me fol per popull me 200mij vota, e ksaj radhe e keni mbi 600mij ,herave tjera shkon ne 1.2 milion.

Ka shkruar në facebook, Arsim Nuredini

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.