Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Çdo gjë ka shkencë prapa saj!

Nëse përfytyrojmë një vend ku puthja e partnerit ju jep më shumë ndjesi, do të thoshim: qafa.

Ndoshta dikush prej jush mund të ketë pyetur veten, sesi ka mundësi që arrin të kesh atë kënaqësi nga një puthje në qafë.

Epo që ta marrim vesh njëherë e mirë arsyen, ekspertët kanë treguar atë që duhet të dimë.

“Sepse ka shumë nerva që mbarojnë në pjesën e qafës dhe ndaj puthjet në këtë vend japin kaq shumë kënaqësi”, thonë ekspertët.

Plus që është një veprim shumë seksi! Partneri dëshiron çdo pjesë të trupit tuaj kaq shumë, sa të puth në çdo vend të tij. 

Share: