Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Të nderuar familjarë, shokë, shoqe, aktivistë dhe anëtarë të Lëvizjes VETËVENDOSJE!

Me propozim dhe votim nga Kryesia e Pikës së Lëvizjes në Qendër, kam marr besimin e plotë që të jem kandidat për anëtar të Kuvendit Komunal të Dardanës.

Pas një kohe të gjatë në angazhimin tim si aktivist i Lëvizjes, kam vendosur të jem pjesë në këtë garë.

Kjo garë dhe sfidë, bëhet më e lehtë për mua dhe Lëvizjen falë mbështetjes tuaj!

Me Lëvizjen, bashkë, për fitorën e madhe!

Ka njoftuar Artan Reka, në facebook.

Share: