Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Si pasojë e reshjeve të mëdha të shiut, Lumi “Drini i Bardhë” ka dalë nga shtrati këtë të shtune në fshatin Krajkë të Komunës së Prizrenit.

Pas vërshimeve të mëdha disa pjesë janë përmbytur, duke përfshirë toka bujqësore dhe disa shtëpi.

Gjatë ditës së djeshme pati vërshime edhe në pjesë tjera të vendit duke shkaktuar dëme të mëdha.

Më poshtë keni disa fotografi të lumit “Drini i Bardhë”, që ka dalë nga shtrati:

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.