Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Televizioni ATV, projekt medial i themeluar nga “Media Invest”, do të fillojë transmetimin nesër (e dielë) në ora 19:00, në të gjitha platformat digjitale në Kosovë, si: Kujtesa, IPKO, Telekomi i Kosovës, ArtMotion,Tel Kos, ISP,Max,Kamenica Net,Kadria Net,Nimi Tv,TV Alb,Fiber Link.

Me një ekip të dëshmuar në fushën e medias, me skemë programore shumë dimensionale, ATV do të sjell program të pastërt,duke raportuar për ngjarjet e fundit nga Kosova, rajoni dhe bota.

Ekipës së ATV’së iu janë bashkëngjitur gazetarët dhe prezantuesit më të njohur në Kosovë, nga të gjitha televizionet kosovare.

Deri më tani, për disa nga programet që të transmetohen në ATV veç se jemi të njoftuar përmes promocioneve të vazhdueshme nga ky televizion në platformat online: FacebookInstagram dhe Youtube.

Programi i ATV-së,do të sjell sum surpriza.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *