Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Avdyl Berisha i lindur në vitin 1997 nga Peja, vuan nga sënundja e kancerit dhe për shkak të përkeqsimit të gjendjes shëndetësore ai duhet të marr terapi të caktuar nga mjekët.
Avdyli ka nevojë për ndihmë, andaj të gjith ju njerëz të vullnetit të mirë e që keni mundësi me ndihmu atëherë ndihmojeni Avdyl Berishen nga Peja.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.