Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Aziz murati është met vërtet një këngëtar shum i suksesshëm me zërin e tij të veçantë,njihet për këngët e tij që gati se secila është hit që e këndojnë gjenerata e gjenerata.
Azizi poashtu njihet dhe për bashkpunime të shumta dhe të suksesshme njëkohsisht.
Jo më kotë vendosëm që këtë shkrim ta titullojmë “makinieri hitesh”,sepse met vërtet kengët e tij janë edhe të realizuara në mënyrë të përkryer,veqantia e këtij nga artist të tjerë mund të themi lirisht që këngët e këtij i marrin dhe i këndojnë edhe shum e shum kolegë,psh kishim rastin e virusit kur ishim të mbyllur dhe kënga që bëri bum të madh dhe u këndua nga shum artistë ishte kënga Çka me ba,pastaj balada Moj e poshtër,met vërtet edhe kjo një tekst dhe realizim i qëlluar,e punuar në përpikmëri,dhe shum e shum hite të tjera.
Ai është poashtu shum i kërkuar në mbramje rinore,dasma dhe ahengje të ndryshme sidomos tash në stinën e verës.
Mos të harrojmë të cekim që Azizi është edhe një familjar dhe baba i mrekullueshëm.
Azizit i urojmë shëndet dhe sukseset e tij të vazhdojnë,duke na sjell këng të reja të ndryshme,ashtu siç dinë vetëm ai.

Share: