Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Të nderuar qytetar,

Sot, KMShK ka miratuar ankesën time ndaj portalit “Gazeta Metro” në lidhje me shpifjet për punësimet në KEK, përkatësisht punësimin e vëllaut tim duke e vërtetuar edhe njëherë këtë lajm si shpifje.

Pas këtij miratimi ditëve në vijim do ta dorëzoj edhe Padinë në Gjykatë. Të njëjtën ankesë do ta bëj edhe ndaj portalit “Insajderi” kinse unë e kam nip zyrtarin korrektues dhe ndikimeve në konkurs.

Ka shkruar në facebook Bajqinovci,transmenton RTV Albania.

Share: