Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Bajram Mavriqi, është kandidat për deputet në Kuvendin e Kosoves,nga qendra e Vetëvendosjes në Kamenicë.

Bajram Mavriqi,përmes rrjetit social Facebook, e ka konfirmuar kandidaturën:

Të nderuar qytetarë të Dardanës,

Sot, u konfirmua lista e plotë e kadidatëve për deputetë nga radhët e Lëvizjes VETËVENDOSJE!.

Në këtë listë, unë kam numrin 31.
Lista e kryesuar nga kryeministri Albin Kurti, përbëhet nga njerëz të përgaditur në fusha të ndryshme, por që me besimin tuaj mund të jenë edhe përfaqësues të denjë të popullit në Kuvendin e Republikës së Kosovës.

Data 14 shkurt, do të jetë festë për të gjithë ne. Ka mbetur më pak se një muaj deri te kjo ditë. Duhet që të gjithë të punojmë dhe të angazhohemi për fitoren e madhe. Vota e gjithsecilit prej jush e vulos edhe ndryshimin e madh.

14 shkurti duhet të jetë referendum, me VETËVENDOSJE!

Share:

1 Comment

  • Bajrammavriqi prshenbetje zylfi berisha, July 22, 2022 @ 11:45 am Reply

    Bajrammavriqi urime

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *