Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Kreu i PD-së Lulzim Basha ka mbajtur fjalimin e tij të parë pas mbylljes së votimit në të gjithë vendin, teksa u shpreh se e sotmja është një ditë fitoreje për të gjithë shqiptarët.

“Faleminderit të gjithë qytetarëve shqiptarë që zgjodhën ndryshimin, kjo është një fitore e qartë për popullin shqiptar. Vullneti i popullit është në kutitë e votimit, numëruesit dhe komisionerët do ta përmbushin me përgjegjësi detyrën e tyre. Në fund të këtij procesi Shqipëria fiton”, ka thënë ai.

Share: