Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Behxhet Pacolli ka folur edhe për koalicionin mes AKR-së dhe Nisma Socialdemokrate që ishte në zgjedhjet e tetorit të vitit 2019.

Gjatë diskutimit në debat në “Prime Time” Pacolli tha se sa i përket zgjedhjeve të kaluara ishte një gabim i madh nga LDK-ja që nuk i kanë ofruar një bashpumin.

‘’Neve pastaj na mbeti një karrocë e fundit, Nisma që asgjë nuk kemi pas përbashkët’’ tha Pacolli.

Tutje Pacolli tha se edhe moralisht kanë humbur aso kohe sa kanë qenë në koalicion me Nisman dhe se ju kishte humbur edhe morali për të punuar politikisht.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.