Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Kandidat  për zgjedhjet e 14 shkurtit në listën e NISMA-s është përzgjedhur sërish Bekim Brestovci që është emër i njohur për kontributin e tij në diasporë dhe me gjerë, shkruan RTV Albania.

Fjala është për Bekim Brestovcin, i cili la Gjermaninë dhe bizneset e tij për të dhënë kontribut në vendin e tij të lindjes.

Brestovci që në qeverinë e kaluar ishte zv.Ministër i Jashtëm, në zgjedhjet e 14 shkurtit ka numrin rendor 11 të cilin numër ai e lidh me numrin e sulmuesit në futboll.

“Me numër sulmuesi, Numër 11 , në garë për deputet të Republikës së Kosovës” ka shkruar Brestovci në profilin e tij në Facebook.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.