Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Te dashur familjare, shoke e shoqe te dashur qytetare te L.Malesia si dhe qytetare te komunes se Dardanes.
Permes keti postimi ju njoftoj se une do te marre pjese ne garen per asamble komunale ne keto zgjedhje te cilat do te mbahen me 17 tetor te keti viti.
Angazhimi im nuk ka munguar asnjehere, dhe e shohe si te arsyeshme qe te marre pergjegjesi me te reja.
Betohem se, do te jem gjithmone pran jush.
Me 17 tetor, ju kerkoje qe te votoni numrin e VETEVENDOSJES si dhe numrin tim.
Me rrespekt: Besard Isufi

Share: