Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Babushi, këtu e dikur!

I thoshim shtëpia e dytë, deri sa u bë vendi i flijimit tënd babush. Këtu ku këndoje “për mëmëdheun” dhe mbroje pragun e nderin.
Këtu, ku gjylja e topit në gjoks tu shkri…

Me kujtimet e fundit me ty babush, atëherë kur beteja e familjës tonë, u bë orientim kohor i kombit shqiptar… të uroj ditëlindjen.

Vajza jote krenare, Besarta

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.