Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Kjo mund të quhet një betejë bikines! Ariana Biermann (19) ka pozuar me të njëjta bikine si motra e saj Brielle (24) dhe nëna e saj Kim Zolciak (43) që po ashtu i kishte veshur 

Yjet e “Don’t Be Tardy” kanë pasur ditën e tyre të bikine.

KIim Zolciak – e cila famën e mori nga “Real Housewives of Atlanta” – dhe dy bijat e saj Brielle dhe Ariana – kanë modeluar më të njëjtat bikine rozë nga Salty K Sëim. 

Së pari ishte Kim (43) që e bëri këtë më 2020, pastaj Brielle (24) në fillim të këtij viti kurse të martën ishte Ariana e cila modelojë në fund disa foto të këndshme në kostume banjo.

Share: