Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Blerta Berisha njihet si njëra ndër modelet më pozitive që ka vendi ynë.
Ajo është një vajzë 24 vjeçare nga Ferizaj,momentalisht merret me sfilata të evenimenteve të bukurisë,poashtu merret ne reklama të ndryshme në rrjete sociale,posaçërisht në instagram.
Në një intervist me të ajo na tregon për planet e saja duke na thënë që ka oferta të ndryshme për reklama,klipe të ndryshme të estradë.
Kur e pyesim nëse tu kish ofruar ndonjë mundësi me qenë presentuese e ndonjë emisioni apo ndonjë rolë tek ndonjë film,ajo na thotë që do kisha dëshiruar që ta sfidoj vehten gjithkund ku më jepet mundësia dhe që met vërtet i’a vlenë ai projekt.
Blertës i urojmë suksese në çfardo që vendos të zgjedh ajo për të ardhmen,dhe vajzat si ajo i japin hijeshi çdo evenimenti qoftë spektakle bukurie,emisione,seriale vendore apo filma të ndryshme.

Share: