Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Çlirimtari Haradinaj
dhe
Goran Rakić
Haradinaj 8 Deputet
Goran Rakić 10 Deputet

Ramush Haradinaj dhe degradimi i partis së tij permanent deri në 8 Deputet,

Nga nje Burr me nam që gezonte në të gjithë Shqiptarin, ai bijen nën listen Serbe, pra Serbet 10 Deputet a Burri me nam e sjelli AAK-ne ne 8 Deputet, Ramushi duhet të terhiqet nga Posti i kryetarit te Partis, mbase keshtu e shpeton AAk-ne nga moskalimi i pragut pra do ta gjeje fati i Nismes, Goran Rakić ma i fuqishem ne Parlament se sa Z, Haradinaj,

Pastai Çlirimtaret nuk e votoin Shqiptarin Glauk konjuvcen per kryetar te Parlamentit, a Slavo Simić e votoin, kjo eshte ai fjalimi i Daut Haradinajt qe ju mbante ligjerata per patriotizem, Enver Hoxhaj e pate proklamu PDK—ne si pasardhese e UÇk-se,keta gjthçka munen me qen por kursesi Çlirimtar e as Patriota,

Thjesht Mashtrues per 21 vite ne Republiken ton!

Shkruan Tahir Bricori

Share: