Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Pershendetje miq te Facebook:
Sot po ndaje nje kujtime me ju,
6 Vjet plot kujtime
Me kta trima qe thyme 3 kufi
Kujtimet jan te mira,se jemi rini me vullnet per pune.
Por shteti jon i dashur kosova ,qe u lindum dhe urritum nvend se te kotrimbojme ne per gjdo dit thuejse migrojn.

Nuk esht elet per gjdo prind me u pershendet me femi, si ne koh te luftes,
Deri kur kosove kështu.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *