Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Ish kandidati për deputet,Shkumbin Demolli, i ka reaguar ashpër Rrahman Jasharit,ai ka shkruar në facebook:

Rrahman Jashari, nuk përfaqëson SBASHK-un!

Ky është dezertor,nuk ishte në gjendje t’i mbroj mësimdhënësit kur u larguan nga puna,si rezultat i Ministrit Bytyqi dhe ish Kryetarit të Kamenices Qëndron Kastrati.

U mbyllen dhunshëm disa shkolla në fshatrat e Kamenices,shkollat në Krilevë dhe Strezovcë.

Rrahman ku ishe, kur u larguan mësimdhënsit nga Puna me forc në Krilevë.

Share: