Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Fatmir Humolli, ka kaluar kah protesta e veteranëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, raporton RTV Albania.

Humolli është parë në mesin e veteranëve, por s’ka pranuar të prononcohet për media.

Ata e kanë pritur me brohoritje dhe e kanë përqafuar.

Ndryshe, Humolli ka votuar kundër Projektligjit për pagën minimale.

Share: