Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

ZHVILLIME TË PAPRITURA!
Deputetja komunale e PDK-së Filloreta Lakna Rexha nga tubimi i Koretinit:
“Jam dhe do të vazhdoj të jem në PDK, por nuk mund të rri rahat dhe t’i tradhtoj vuajtjet e 500 fëmijëve shqiptarë për 2 vjet, përfshirë edhe ata të Koretinit për 32 ditë. Nuk duam më të vazhdojmë me eksperimente me fëmijët shqiptarë dhe me dyshimet e frigën për mbylljen e shkollave tjera si në Hodonoc, Muçiverc etj. Kësaj here, jemi rreshtuar për Kadri Rahimajn pa dallim partie, sepse e ardhmja e fëmijëve dhe interesi kombëtar tejkalon partitë, individët dhe çfarëdo orientimi politik e programor”,transmenton RTV Albania

p

Share: