Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Aktivistja e Lëvizjes Vetëvendosje Donjeta Ismajli, është bartëse e listes për asamble Komunale ,nga subjekti politik Lëvizja Vetëvendosje.

Donjeta në facebook ka shkruar:

Aktivizmin Politik në Lëvizjen Vetëvendosje! e fillova që nga mosha 18 vjeçare, sot është nder dhe kënaqësi të vazhdoj të jap kontributin tim si Asambleiste në Kuvendin Komunal të Kamenicës.

Është privilegj dhe krenari të jem bartëse e listës fituese në krah të Kadri Rahimaj.

Na priftë e mbara!

1

Share: