Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Gjykata e ka luajtur rolin e Departamentit per Çeshtje Administrative te Gjykates Themelore ne Prishtine – jo rolin e nje Gjykate Kushtetuese – kur eshte marre me interpretim puro te çeshtjeve te ligjit dhe eshte munduar disi t’i kontrabandoj me nivel kushtetues. Per me teper Gjykata ne vazhdimesi po abuzon me faktin qe vendimet e saj nuk mund t’i nenshtrohen nje kontrolli te metejme dhe po shtremberon qe sa vite çeshtjen e pranueshmerise se ankesave ndaj akteve te ministrive.

A jeni more normal? Bile mos i perktheni ne anglisht vendimet per me marr vesh qe gazi i botes jeni.

MASHT-i sot nuk do duhej te tregonte mirekuptim, por te ua perplaste fytyres ate zhgaravine,ka shkruar në facebook juristi Berisha,transmenton mediumi RTV Albania.

Share: