Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7


Enver Hoxhaj dhe Bedri Hamza, shihen të kenë hyrë në sallën e Kuvendit të Kosovës.

Pavarësisht paralajmërimeve që PDK, nuk do të marrë pjesë në këtë seancë për zgjedhjen e presidentit, këta dy deputetë të kësaj partie janë parë të jenë ulur në ulëset e tyre.

Pas pak pritet të nis seanca e jashtëzakonshme për zgjedhjen e presidentit të Kosovës.

Share: