Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Profesori nga Anamorava fuqishëm përkrahet edhe nga qytetarët,i cili garon me numrin 35,në partinë Nisma Socialdemokrate

Ka një karrier shumë të mirë duke filluar që nga Oficeri ushtarak, mandej e Kryesuesit ti një dikasteri shumë të rëndësishëm në MPB (Dempartamenti i shërbimit civil)

Më pastaj, duke vazhduar si zëvensës drejtor i burimeve njerzore në telekom.

Por tërë integritetin dhe karrierën e tij ja ka kushtuar arsimit, ku ka qen zv.Kryetar i Bordit të Universitetit me te vjetër në vend të UP, ku aktualisht është Profesor shumë i merituar në UKZ.

Jo rastësisht ju ka bashkangjitur radhëve të Nismës,i cili synim kryesor ka avancimin për cilësi në arsim dhe me të hyrë në parlament do jetë zë i fuqishëm për Reforma në arsim dhe lobim për mbështetje për ndërtimin e Kampusit Universitar në Gjilan.

Osmani,ka thënë për portalin RTV Albania,se dua ti shoh duke studiuar shqiptarët e Presheves,Metvegjes dhe Bujanocit në Anamorav.

Me profesion është Doktorr i Ekonomis në kontestin Ndërkombëtar-Integrime ekonomike evropiane.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *