Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Kandidati për kryeministër nga Nisma, Fatmir Limaj. sot feston ditëlindjen.

Limaj ka lindur me 4 shkurt në vitin 1971 dhe sot mbush 50 vjet. Djali i tij, Durimi, përmes një postimi në Facebook ka uruar atë për ditëlindje.

“Shumë urime për më të shtrejtin tim dhe të familjes sonë! Edhe 121 te lumtura, ashtu siç vetem ti e meriton”, ka shkruar ai.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *