Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Lideri i Nismes,e ka treguar një ngjarje që i kishte ndodh në hag:

Jam takuar me Sllobodan Milloshoviqin në HAGË në ashensor, dhe me pyeti si kalove në vizit, dhe i thash mos vazhdo, sepse mes meje teje është një det më gjak, dhe smundem më shkel mbi atë gjak e me fol me ty’.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.