Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Fidan Saini,bashkatdhetari nga diaspora ka shkruar në facebook se LDK i ka bërë ofert,shkrimi i tij i plotë:

Arsim Lani, Televizioni 7, më kontaktoni nesër, ju lutem shumë, sepse dua të kyqem LIVE në program dhe të shpalos para publikut një ofertë që më është bërë nga një numër anonim, i cili është prezantuar si kryetar i Degës së LDK-së në Zvicër.
Ai, më ka premtuar se, nëse shkruaj statuse në favor të hajnave të LDK-së, do të më emërojnë si Ambasador të Kosovës në Bern, pas 20 vjete kur LDK ndoshta do të kthehet në pushtet.
Ju lutem Arsim, ta keni parasysh lutjen time.
Paraprakisht, Ju falemnderit!
Me respekt, Fidani nga Zvicra!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.