Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Ky propozim-vendim që do të zgjidhte një problem të madh të qytetarëve të Prishtinës (Gollaku) por nuk kaloj, sepse nuk u votua nga Asambleistët e LDK-së , AAK-së ,AKR dhe PSD. Ndërsa LV nuk ishte prezent në Sallë.
Falenderoj grupin e këshilltarëve të PDK-sē për votimin pro.

Ka shkruar asambleistja, Fiknete Bejta

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *