Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

“UP seksiste”, “Seksistat jashtë”, janë dy nga parullat që po i mbajnë në duar protestutesit të cilët po protestojnë para Rektoratit për shkarkimin e Ardian Kastratit – profesor universitar në Univeristetin e Prishtinës dhe deputet i PDK-së.

Protesta po përcillet me vëmendje të madhe nga mediat, ndërsa drejtuesit e saj akoma nuk janë prononcuar për media.

Ndërkohë, shkarkimi i Kastratit po kërkohet edhe me anë të dy peticione online. Tashmë të nënshkruara nga mijëra qytetarë.

Share: