Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Fiona Ukaj,një vajzë me të vërtet me plot energji,e cila në asnjë moment nuk ndalet me aktivitetet e saj.

Ajo pëndryshe punon si zyrtare në Qeverinë e Kosovës,ku lirisht mund të themi që shkathtësia dhe zotësia e saj bien në sy çdo ditë e më shumë duke sjellë suksese të ndryshme në çdo detyrë që i jipet e kryen me përgjegjësi të lartë,me korrektësi dhe profesionalizëm.

Duke parë një bukuroshe sharmante dhe me një elegancë të përkryer si Fiona,absolutisht nuk kanë munguar në asnjë moment edhe ftesat në drejtim të saj,për të qenë pjesmarrëse në evenimente të ndryshme të modes,sfilata dhe reklama të kreatorëve të ndryshëm,por për momentin Fiona ende nuk ka vendosur se a do jetë prezente apo jo,sepse fokusi i saj kryesor dhe primar për të për momentin është puna e saj që e bënë tash e disa vite si zyrtare në Qeverinë E Kosovës.

Planet e saja janë të shumta,por Fiona nuk preferon të zbulojë diçka për momentin.

Fionës i urojmë shëndet,suksese dhe plane të realizuara.

Share: