Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Fitore Pacolli, ka reaguar pas vendimit nga gjykata supreme,që Kurtit t’i ndalohet kandidimi,reagimi i plotë:

Asgjë nuk është rastësi, kur motivi është politik. Atëherë ligjet keqlexohen e keqinterepretohen, përmbysen parime juridike e cenohen të drejta.

Kur po ndodh kjo? Në prag të zgjedhjeve të jashtëzakonshme që me të drejtë po quhen referendum.

Ndaj kujt? Kundër një subjekti politik e një individi që gëzojnë mbështetjen popullore më të madhe në histori të vendit.

Nga kush? Nga e vjetra e kapur që i frikësohet ndryshimit për të mirë me 14 shkurt dhe dëshiron ta mbajë peng zhvillimin e vendit

A do t’ia dalin? JO.

Pse? Sepse qytetarët kanë vendosur ndryshe.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *