Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Flamuri i Republikës së Kosovës për herë të parë ngritet në misionin paqësor të FSK-së në Kuvajt, sianëtar i koalicionit në Forcën e Përbashkët Operacionale për Detyrë (Inherent Resolve).

Këtë e ka konfirmuar faqja zyrtare e FSK-së përmes një postimi në rrjetin social “Facebook”, përcjell RTV Albania.

Më poshtë edhe komunikata e plotë.

Flamuri i Republikës së Kosovës për herë të parë ngritet në misionin paqësor të FSK-së në Kuvajt, si anëtar i koalicionit në Forcën e Përbashkët Operacionale për Detyrë (Inherent Resolve).

Kosova është e përkushtuar për paqe dhe siguri në mbarë botën. FSK-ja falënderon Ushtrinë e Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe Gardën Kombëtare të IOWA -s për dislokimin e përbashkët.

Share: