Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Kur përmendet emri i Flutra Gashi,Tanushi,shumicës nga ne meniher na bien ndërmend paraqitjet e saj të ndryshme,në projekte të ndryshme humoristike.

Ajo së bashku me bashkëshortin e saj Simon,tash e një kohë të gjatë merren ne aktrim,filluan me emisionin humoristik javor “Përrall me Tupan”,ku Simoni nder rolet e tij kryesor kishte rolin e “Mikel Polici”,ndërsa Flutra kishte rolin e “Yalldëzit”.

Duke mos u ndalur në asnjë moment me emisione dhe skeqe të ndryshme,ata sot lirisht mund t’i quajmë ndër humoristët më aktiv dhe më të dashur mbarë trojet shqiptare.

Nuk mjaftonë talenti,duhet aktivizimi,puna dhe qasja për të arritur deri tek suksesi,kështu shprehen çifti Flutra dhe Simoni.

Ne i urojmë atyre shëndet,suksese te pa ndalshme ne skeqe te ndryshme dhe projekteve te tyre tashme shumë të suksesshme.

Share: