Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Policia e Kosovës ka mobilizuar të gjitha njësit për të shpërndarë protestuesit nëpër protesta.

Sot në ora 14:00 pritet të mbahet protesta e thirrur nga PSD-ja kundër shtrenjtimit të rrymës.

PSD ka ftuar qytetarët dhe partitë opozitare që t’ju bashkohen në protestë.

Share: