Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Ish antari i LDK-së,mbështetës i Vjosa Osmanit,Luan Gacaferi,në facebok ka shkruar:

Baton Stanishiqi: “Unë e këshillojë Vjosën qe të kandidojë vetëm e jo në koalicion me Albinin”!

Është ekzaktë ajo qe thashë ma herët se janë 1001 arsye pse Vjosa duhet të shkojë në një listë me VV! Nejse një arsye e zbulova vetë pse duhet koalicion parazgjedhor, tash edhe një arsye ma zbuloj Baton Stanishiqi, po tash kanë mbetur edhe 999 arsyje tjera pse duhet koalicioni parazgjedhor VV-VJOSA!

Qe ky “zemër miri” u lajmërua vetë! Kaq, ma shumë nuk të duhet për ta kuptuar që Baton Stanishiqi, Berat Buzhala, Mirena, “brengosën” për fatin e Vjosës, bile edhe e këshillojnë pse duhet të shkojë vetëm në garë dhe jo me një listë me Albinin!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *