Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Gani Geci thyen heshtjen parazgjedhore, kerkon vote per vajzen e tij dhe VV e quan Brigadat e Kuqe 👇

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.