Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Gani Koci, ish pjesëtarë i UÇK-së dhe ish deputet i PDK-së, ka njoftuar se ka marrë ftesë nga Gjykata Speciale në Hagë për t’u paraqitur më 18 mars.

Njoftimi i plotë:

Te nderuar bashkëluftëtarë, miq, shokë e dashamirë,

Sapo mora Ftesën nga Zyra e Prokurorit të Specializuar, të paraqitem në Hagë, me 18 mars 2021, në cilësinë e dëshmitarit.

Pavarësisht se në çfarë cilësie jam ftuar, unë do jem ai që isha në luftë dhe ai që jam sot, gjithmonë në mbrojtje të Luftës së dretjtë të Ushtrisë Çlirimtare.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *