Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Ganimete Mulliqi është met vërtet një menagjere e suksesshme në agjensionin e patundshmerisë.
Përkushtimi i saj në punë është shembull që edhe të tjerët duhet ta ndjekin,me njerëz të zgjuar dhe inteligjent si Ganimetja ecet përpara drejt arritjes së qëllimeve.
Kur e pyesim se çka të motivon për këtë vullnet që ke për punën që bëni?.ajo na përgjigjet duke na thënë falë Zotit e kam shendetin dhe vetë natyrshëm më vie energjia dhe vullneti për punë,më besoni sdua të kursej aspak energjinë time vetëm e vetëm që vendi ynë të shkoj sa më shum përpara duke u zhvilluar çdo ditë e më shum në çdo aspekt.
Ganimetës i urojmë ta ketë shendetin gjithmojë dhe sukseset e saj të mos përfundojnë asniherë,sepse vetëm me njerëz të tillë të vullnetit mirë mund të ecim përpara.

Share: