Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

🗣“Këta dy persona nuk i quaj të akuzuar. Mbahen padrejtësisht këtu. E mendoj për të vetmen arsye se rrjedhja ka ndodh vetëm nga zyra e ZPS sepse gjykata është këtu në Holandë, jo në Kosovë. Pse lejuat pra rrjedhjen e këtyre dosjeve. Po mendon që këta po mbahen peng jo të akuzuar’”, tha ajo.

🗣“Gucati Ishte i tensionuar, i shqetësuar, i skuqur. Noshta ka bërë ndonjë shaka. E kam pasë nëj fb dhe aty e kam publikuar gjithë detyrën time si gazetare, viedot por më është hakuar në prill të këtij viti. Nuk e di pse. Nuk më kujtohet nëse kam bërë mbështetje për Gucatin e Haradinajn”, tha Ballazhi.

🗣“Së pari më lejo të sqaroj se jam mbështetëse e deyrës sime si gazetar jam mbështetëse e vlerës së luftës, sepse kam kaluar në këmbë kufirin për në Bllacë”, shtoi ajo.

Share: